Sanda Ladoși  și-a lansat canalul YouTube

foto: facebook

  • Sanda Ladoși  a hotărat  să deschidă  următorul capitol al carierei sale, surprinzându-și fanii cu un canal YouTube.
  • Nemulțumită de ignoranța din industria muzicală actuală, după 30 de ani de carieră, Sanda este dornică să își înceapă următorul proiect muzical pe o notă de sărbătoare atât în mediul off line, cât și în cel online.

După succesele muzicale alături de mari artiști, Sanda  este încântată să aducă bucuria sărbătorilor de iarna  familiilor de pretutindeni care o pot urmări începând în 9 decembrie 2022 și pe canalul sau de YouTube ce îi poartă numele.

 Sanda Ladoși spune:  „A trecut atât de mult timp de când am înregistrat un cântec pentru  iarnă, iar  în cele din urmă, m-am hotărât să merg în studio pentru producția muzicală, deoarece  iubesc Crăciunul – această sărbătoare plină de har și emoție.
Am ales piesa Înger de lumină text și muzica Mihai Constantinescu, fiindcă  mă regăsesc în acest mesaj emoționant și totodată doresc sa aduc omagiu celor care au plecat spre lumină divină (n.r. vers din piesa muzicală)….  De Mihai Constantinescu mă leagă o prietenie de peste 30 de ani!… ,,

Despre Înger de lumină
Piesa muzicală   Înger de lumină muzica și text Mihai Constantinescu a fost reorchestrată de către compozitorul George Popa un nume cu rezonanță în industria muzicală autohtonă atât pentru performanțele orchestrale  produse și masterizate impecabil  pentru mari cantăreți, cât și datorită  compozițiilor sale muzicale din multe spectacole de top printre care le enumerăm pe cele ale Circului Metropolitan București.

Colaborarea dintre cei doi artiști
Foarte puține persoane știu faptul ca încă de când Sanda Ladoși  avea 15 ani cânta în deschiderea spectacolelor lui Mihai Constantinescu care datorită experienței sale bogate în colaborarea cu ,,micile talente,, ale anilor 1980  a sprijinit-o pe Sanda în drumul ei muzical.
 Mihai Constantinescu, împreună cu soția sa, au fost alături da Sanda Ladoși (n.r. o adolescentă sosită din Tg Mureș  în București)  la Festivalul Mamaia – 1988 , unde Sanda Ladoși a obținut premiul I la secțiunea interpretare festivalului Mamaia
Relația de prietenie a Sandei Ladoși cu Mihai Constantinescu, și familia lui  s-a desfășurat pe durata a trei decenii, și cu  toate că Mihai Constantinescu este acum ,,înger de lumină,,  cantăreața Sanda Ladoși continuă să  îl respecte și să îi cante compozițiile muzicale reușind să ofere aceeași emoție pe care Mihai Constantinescu a transmis-o în piesele sale.

Povestea videoclipului.
Pentru că o melodie precum Înger de lumină are nevoie și de susținere vizuala Sanda Ladoși și-a adunat echipa de filmare și au conceput un videoclip minimalist din punct de vedere regie, filmare și tehnică de montaj (editare video)  tocmai pentru a pune în evidență mesajul cantecului.
Acest videoclip face parte dintr-o serie a altor creații muzicale  ale regretatului Mihai Constantinescu, reorchestrate de către compozitorul George Popa și interpretate de sensibila cantăreață Sanda Ladoși, productii audio-video ce urmează să fie încarcate pe canalul YouTube al cantăreței  pe măsură ce ele vor fi produse și finalizate.

Despre Sanda Ladosi :
https://www.facebook.com/SandaLadosiOfficial
https://www.youtube.com/@sandaladosi123

Sanda Ladoși (n.2 ianuarie 1970) este o cântăreață română și, în ultimii ani, acrobată de circ și motociclistă acrobată.

1988 premiul I la secțiunea interpretare festivalului Mamaia
    • 1994 locul II la festivalul Mamaia împreună cu Ștefan Iordache
    • 1995 locul III la secțiunea de creație a Festivalului Mamaia, cu piesa Eu vreau să-ți spun că te ador
    • 1999 premiul III la festivalul Mamaia, secțiunea compoziție
    • 2004 câștigă selecția națională pentru concursul Eurovision- piesa I Admit

Lasă un răspuns