Sunt o infidelă în serie care s-a culcat cu peste 1.000 de bărbați

foto: pixabay.com/ro

  • Amanta în serie Gweneth Lee, în vârstă de 50 de ani, spune că luna septembrie este partea ei preferată din an, deoarece oamenii sunt mai predispuși să înceapă o aventură în această lună decât în orice alt moment.

Sex-tembrie este în sfârșit aici, ceea ce, potrivit experților, înseamnă că este cea mai aglomerată perioadă a anului pentru înșelăciuni.

Odată cu vacanța de vară încheiată, multe cupluri se vor întoarce la realitate după acest sezon.

Iar pentru unii, acesta este momentul perfect pentru a se răsfăța cu o aventură (sau două), deoarece vacanța de vară poate pune presiune asupra relațiilor.

O femeie care se pricepe foarte bine la aventuri este amanta în serie Gweneth Lee, care susține că s-a culcat cu peste 1.000 de bărbați.

Cum infidelii sunt mai predispuși să înceapă o aventură în septembrie, femeia de 50 de ani insistă că aceasta este perioada ei preferată din an.

Gweneth a declarat pentru Sun Fabulous: „Sunt atât de mulți bărbați căsătoriți pe lume cu care să ai aventuri.

„Producători de film, finanțiști și hackeri bio… aceștia sunt câțiva dintre bărbații cu care mă văd în prezent și toți își doresc o altă femeie.”

Amanta, care își împarte timpul între Londra și California, a vorbit în timp ce un sondaj a constatat că luna septembrie este momentul în care încep aventurile.

Potrivit IllicitEncounters, un studiu realizat pe 2.000 de persoane a descoperit că această lună a luat chiar și locul lunii ianuarie.

Infidela în serie susține că bărbații se satură să își vadă partenerele plictisitoare tot timpul, așa că atunci cauta altă femeie.

Gweneth, care a fost căsătorită în trecut, a declarat că este puțin probabil să mai aibă vreodată un partener pe termen lung.

Ea a susținut: „Bărbații căsătoriți sunt pur și simplu mai buni. Ei observă când te-ai tuns, ți-ai făcut unghiile sau ți-ai cumpărat o rochie frumoasă.

„Mă bucur de atenție, dar nu vreau să fiu blocată cu el permanent. Acesta este motivul pentru care am avut un număr astronomic de iubiți.”

Tipul ei de iubiți sunt bogați, intelectuali și mondeni, care îi cumpără adesea cadouri.

A primit haine scumpe, bijuterii și, recent, unul i-a cumpărat o mașină.

Gweneth știe că este criticată, dar nu-i pasă, deoarece a avea un „stil de viață monoton și monoton este intolerabil”.

Lasă un răspuns