Idei de cadouri pentru ziua de nastere

Ziua de naștere este acel moment din an când fiecare persoană dorește să se simtă cea mai importantă din lume, așa că evenimentul în sine trebuie să fie ceva special, plin de emoție și surprize, de cadouri și flori, de cei dragi și lucruri pozitive. 

Deși mulți oameni mărturisesc că ziua de naștere nu contează pentru ei, că nu-și doresc atenție și nici surprize, ci doar vor să treacă nebăgată în seamă, adevărul este că majoritatea dintre ei vor exact contrariul. Nimeni nu se gândește vreodată că prietenii vor uita să le ureze ”La mulți ani!”, că nu vor primi daruri frumoase sau că petrecerea surpriză nu va exista. 

În articolul de mai jos, vei descoperi informații utile despre ce sunt cadourile oferite cu acest prilej, care sunt criteriile de care să ții cont atunci când faci o astfel de alegere, vei afla numeroase idei de cadouri cu ocazia zilei de naștere a femeilor sau a bărbaților, dar și câteva sfaturi utile despre ce daruri nu trebuie să oferi niciodată nimănui cu acest prilej. 

Cadourile pentru ziua de naștere – informații utile

Toată lumea a învățat de la propriii părinți sau de la școală că cele mai frumoase cadouri de oferit sunt florile și bomboanele, așa că nu e de mirare că ele sunt cele mai des folosite daruri. Uneori, însă, în funcție de persoana sărbătorită, darurile pentru ziua ei de naștere trebuie să fie puțin mai originale, să impresioneze și să demonstreze eforturile făcute pentru a le găsi. 

Un cadou adevărat trebuie să umple sufletul de bucurie, să rămână adânc întipărit în mintea sărbătoriților și să-i facă pe aceștia să-și dorească păstrarea lui mult timp. Pare o misiune imposibilă pentru unii, dar nu este deloc așa. Până la urmă, trebuie doar puțin efort, imaginație și creativitate din partea celui care dorește să facă o surpriză cât mai plăcută. 

Prima persoană care a primit un cadou de ziua ei de naștere, probabil, se afla în Egiptul antic, cu mult timp înainte, și era faraon. Doar el avea voie să-și sărbătorească ziua, cu toate că nu era vorba despre momentul când s-a născut, ci despre cel în care a fost încoronat. 

Tortul cu ocazia zilei de naștere a fost inventat, însă, de bucătarii germani, la sfârșitul secolului al XVIII-lea, când nemții se distrau la aceste evenimente ale copiilor, asemănătoare foarte mult cu cele din ziua de astăzi. 

De ce să oferi un cadou pentru o zi de naștere

Motivele pentru care trebuie să faci un astfel de gest pot fi nenumărate, printre acestea numărându-se următoarele: 

  • Un cadou este un prilej de bucurie atât pentru cel care îl primește, cât și pentru cel care îl oferă. Practic, dorești cu ardoare să vezi ochii celuilalt sclipind de fericire;
  • Vrei să demonstrezi că îți pasă de persoana în cauză, să-ți arăți sentimentele de iubire, prietenie sau colegialitate;
  • De cele mai multe ori, vrei să surprinzi plăcut, să faci din eveniment un moment memorabil pentru celălalt.

Când se oferă cadourile de zi de naștere

Există un moment anume când trebuie oferit cadoul ales cu mare grijă, special cu ocazia zilei de naștere? Cu siguranță că toată lumea trebuie să știe că un astfel de dar trebuie oferit exact când se așteaptă mai puțin persoana în cauză, în așa fel încât să fie cu adevărat surprinsă. În general, indicat ar fi să nu fie înmânat în clipa în care intri pe ușă, ci câteva minute mai târziu. 

Dacă este vorba despre cineva foarte drag (prieten, soț/soție, iubit/iubită, mamă/tată/fiu/fiică), atunci se poate pune la punct din timp un adevărat scenariu al înmânării cadoului, în așa fel încât surpriza să fie cu adevărat deosebită. Dacă sărbătoritul este un coleg de serviciu, șeful, o cunoștință mai îndepărtată, atunci cadoul poate fi oferit imediat după ce ai intrat în locuință sau în localul destinat petrecerii cu această ocazie fericită. Citeste continuarea AICI

Pepanza.ro

 Strada Vasile Lucaciu Nr.2, București 

Luni – Vineri 10:00 – 18:00 

0735-894-309

0770-803-467

Lasă un răspuns