Christina Aguilera lanseaza noul album Aguilera

In ultimele nouă luni, starul internațional Christina Aguilera și-a onorat rădăcinile latine în cel mai bun mod posibil: compunând, producând, interpretând și împărtășind melodii de succes.

Astăzi, lansează Aguilera, un proiect care include toate piesele care compun colecțiile La Fuerza și La Tormenta, primele două albume scurte în spaniolă din ultimii 20 de ani de carieră.

Titlul proiectului este o modalitate prin care cântăreața își onorează moștenirea familiei, care este o sursă de mândrie și inspirație pentru majoritatea muzicii sale noi. Această ediție include colaborări stelare cu artiști internaționali precum TINI, Osuna, Becky G, Nikki Nicole și Nati Peluso.

Albumul „Aguilera” promite să-i încânte pe fanii cântăreței, ea reușind să se contopească în diferite genuri muzicale latine fără a-și pierde esența, ceea ce o face una dintre cele mai importante și respectate artiști ai generației sale.

O parte a colecției de scurtmetraje „La Tormenta”, lansată pe 31 mai 2022, este colaborarea emoționantă cu starul pop argentinian TINI, intitulată „Suéltame”. Albumul include și o nouă versiune a piesei „ Cuando Me Dé La Gana ” cu cântărețul mexican Christian Nodal. Mai multe despre muzica vezi AICI

Lasă un răspuns