Elis Pavaje deține peste 26% din piața prefabricatelor mici din beton

Compania Elis Pavaje și-a reconfirmat poziția de lider al pieței prefabricatelor de beton, conform unui studiu independent realizat de Neomar Consulting la începutul acestui an – „Analiza pieței românești de prefabricate din beton de mici dimensiuni” a comparat activitatea principalelor companii din domeniu.


Conform aceleiași surse, în 2021 s-au vândut peste 14 milioane de metri pătrați de pavele și dale și aproape 11 milioane de ml de borduri. Piața este în expansiune, în condițiile în care deși birocrația întârzie mult lucrările mari de infrastructură, sunt foarte multe proiecte de amploare în desfăsurare. Pe lângă piața lucrărilor din fonduri publice, a crescut piața lucrărilor rezidențiale, unde se simte o maturizare ca urmare a creșterii nivelului de trai. Românii sunt tot mai interesați de amenajarile exterioare, preiau idei pe care le vad în concediile în afară tării, preocuparea pentru design, nu doar pentru funcționalitate a devenit tot mai evidentă.


Piața totală de prefabricate din beton a depășit în 2021 valoarea de 161 milioane de euro, din care Elis Pavaje a avut o cotă de 26.4%.
Pentru 2021, Elis Pavaje a raportat o cifra de afaceri de 313.185.349 milioane de lei, pentru o activitate în care sunt implicați 628 de angajati.

Obiectivele pentru 2022 vizează o creștere a cifrei de afaceri cu peste 20%, în condițiile în care în a doua jumatate a anului, Elis Pavaje urmează să deschidă cea de-a cincea fabrică a companiei, de la Arad. Construcția acestei fabrici a inceput în 2021 și implică cea mai mare investiție a companiei de până acum, respectiv peste 20 milioane de euro. În această fabrică se vor produce pavele, dale și borduri premium, pentru a răspunde cererii tot mai mari de produse cu finisaje deosebite.

„În centrul dezvoltării noastre a fost mereu clientul, căruia dorim să îi oferim produse și servicii care să treacă proba timpului. Sperăm ca odată cu deschiderea fabricii de la Arad să putem deservi mai ușor piața din vestul tării, apropierea de client fiind o necesitate pentru domeniul nostru. Ceea ce ne-a întărit poziția de lider este această orientare către clienți din dorința de a raspunde cerințelor lor și chiar de a veni în întâmpinarea lor,” a declarat Emil Goța.

Elis Pavaje este o companie privată 100% românească și un business de familie fondat în 1991 în Petresti de Elisiu Goța. Compania comercializează prefabricate din beton vibropresat precum dale, elemente de pavaj, borduri, rigole, elemente pentru gard și oferă servicii profesionale de la consultanță, proiectare și până la execuție pentru proiecte rezidențiale sau comerciale.

Despre Elis Pavaje
Elis Pavaje este un business de familie fondat în 1991 în Petrești, județul Alba, care a început cu 2 angajați și a ajuns astăzi liderul pieței pavajelor din România. Elis Pavaje oferă servicii complete pentru amenajări exterioare din beton vibropresat. Elis Pavaje produce pavele, dale, borduri, rigole, bolțari, blocheți și produse din beton pentru amenajarea grădinii. Compania oferă și servicii de la consultanță și proiectare, până la transport, montaj și întreținere, precum și antrepriză generală pentru lucrări de infrastructură și amenajari exterioare. Compania are în prezent 4 unități de producție, cu o capacitate de 20.000 mp pavaj/zi și peste 150 de parteneri în întreaga țară.

Contact Elis Pavaje
Bianka Dobre – Director Marketing Elis Pavaje
Email: biankadobre@elis.ro
Contact PR
Ruxandra Vasile – Managing Partner
Email: ruxandra.vasile@puremedia.ro

Lasă un răspuns